A Gyöngyösi Petőfi Sándor Egységes Gyógypedagógiai Módszertani Intézmény, Óvoda, Általános Iskola és Készségfejlesztő Iskola évnyitóján az iskola aulája zsúfolásig megtelt.

Hangulatos, versekkel – dalokkal színesített rövid műsorral köszöntöttük a tanévet és első osztályos új kisdiákjainkat, akikre a legnagyobbak, a 8. osztályos tanulóink tűzték fel iskolánk kitűzőjét.

Ünnepségünket megtisztelte jelenlétével Kókainé Burján Ágnes, a Hatvani Tankerületi Központ szakmai igazgatóhelyettese.

Kákonyiné Fazakas Edit, intézményvezető, tanévnyitó beszédében köszöntötte a szülőket, régi és új diákokat és pedagógusokat. Igazgató asszony beszédének egy részletével kívánunk mindenkinek eredményes tanévet:

Az évnyitó mindig egy izgalmas ünnep. Az idei is az … az indulás, a valami új, valami jó kezdésének az ünnepe. Indulni, kezdeni pedig csak tiszta szándékkal, őszintén lehet. Szavaink, gondolataink avatják ünneppé ezt a kezdést. Ha tetteinkkel tudunk neki elég súlyt adni, akkor lendületet és erőt ad! … A mindennapi munkához sok örömet, jó egészséget, a gyermekekben rejlő csodák felfedezésének lehetőségét, a szülőknek igaz segítőtársakat, közösen elért sikereket, optimizmust és jó csapatmunkát kívánok!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .